schaatseizoen start op vrijdag 12 oktober 2018 met discoschaatsen van 19h30-22h00

Informatie

SCHAATSBAANBINNENSPEELTUINCafetaria

Enkele weetjes

eten en drinken

In de verwarmde cafetaria zijn er 450 zitplaatsen voorzien en heb je een prachtig uitzicht over de ijsbaan. Je kan er terecht voor het nuttigen van drank, versnaperingen en maaltijden. Omdat we beschikken over een eigen bar en keuken is het niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen of te nuttigen.

binnenspeeltuin lunaland

Alle speeltuigen van lunaland zijn gekeurd en beantwoorden aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Ook zijn om hygiënische en veiligheidsregels het dragen van sokken steeds verplicht.

ijsbaan

Een ijsoppervlakte van 46m breed en 80m lang waaronder een ondergronds toegankelijke binnenpiste van 3840m² en een buitenpiste van ca.  1186m2 ondergebracht in een hal van 5126m² staat garant voor urenlang schaatsplezier.

parking en kleedkamers

We beschikken over een ruime gratis parking voor personenwagens én bussen. Voor de sportievelingen is er een fietsparking! De bewaakte kleedkamers zijn enkel toegankelijk na aankopen van een toegangsticket.

roken

Er geldt een algemeen rookverbod in de gebouwen. Voor de rokers is er een afzonderlijke ruimte voorzien waar er wel gerookt mag worden.

geschiedenis

Het Luna’ s ijsstadion werd gebouwd in 1987 door de heren Jan en Cornelis Vander Mierde. Op slechts 6 maanden tijd realiseerden zij een evenementenhal die vele mensen zou aantrekken. Op 9 oktober 1987 werd het overdekte stadion van 5126 m² officiëel geopend.