schaatseizoen start op vrijdag 12 oktober 2018 met discoschaatsen van 19h30-22h00

Reserveren

Via het onderstaande invulformulier kan je een reservatieaanvraag indienen. Na je aanvraag krijg je een bevestigingsmail om je reservatie te bevestigen. Mocht je deze niet ontvangen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen met Frank op het nummer +32(0)475 37 62 06

Naam:
Adres:
Woonplaats:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Aantal kinderen:
Aantal volwassenen:
Datum:
Uur:
Leeftijdsgroep:
Naam jarige:
Gewenste formule / Opmerkingen:

Je gegevens zijn naar ons verstuurd en wij nemen spoedig contact met je op. Normaal bevestigen we binnen de 48u!

Voor een dringende vraag zijn wij uiteraard ook telefonisch te bereiken.

schaatsbaan

Een ijsoppervlakte van 46m breed en 80m lang waaronder een ondergronds toegankelijke binnenpiste van 3840m² en een buitenpiste van ca. 1186m2 ondergebracht in een hal van 5126m² staat garant voor urenlang schaatsplezier.

lunaland mini

Het hele jaar door kunnen kinderen ongestoord kind zijn in lunaland. Tijdens de lunaland workshops kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten en onze 450m² grote binnenspeeltuin staat garant voor uren speelplezier.

cafetaria en bibliotheek

Mama's, pappa's en grootouders kunnen in alle rust genieten van al het lekkers dat de cafetaria te bieden heeft. De bibliotheek voorziet je van een hele reeks magazines, tijdschriften en kranten. In het cafetaria is er bovendien gratis draadloos Internet aanwezig én worden alle grote sportwedstrijden op TV getoond.