wijnen & foodpairing 14/12

KLIK HIER

luxe ontbijt

meer info

Kom je verjaardag vieren

Ontdek het snel!
wijnen & foodpairing op zaterdag 14 december vanaf 19h00, schrijf je snel in via info@lunas-ijsstadion.be of 0475/376206 of wil je meer info? kijk snel onder evenementen.

vrijdag 2 augustus 2019


10:00 - 19:00 Lunaland MAXI open


Welkom in Lunaland

Lunaland is een veilige binnenspeeltuin gelegen in Lommel-Kolonie op een paar kilometer van de Nederlandse grens. Hier kunnen kinderen ongestoord kind zijn en naar hartenlust spelen.

Onze 450m² grote binnenspeeltuin staat garant voor uren speelplezier maar ook tijdens één van de vele Lunaland workshops kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten. In Lunaland kunnen kinderen zich altijd sportief uitleven en vermaken.

Kom langs en ervaar persoonlijk wat Lunaland zo bijzonder maakt!

Ook voor mama’s, papa’s en grootouders

Want die kunnen in alle rust genieten van al het lekkers dat het Lunaland cafetaria te bieden heeft. De Lunaland bibliotheek voorziet in een hele reeks magazines, tijdschriften en kranten. Bovendien worden alle grote sportwedstrijden op TV getoond en is er gratis draadloos Internet aanwezig.

Tijd voor een feestje

Lunaland is dé plek bij uitstek voor het organiseren van verjaardagsfeesten, communiefeesten en jubileums. Maar ook schooluitstappen of bedrijfs- en sinterklaasfeesten worden door onze Lunaland medewerkers op maat uitgewerkt. Je merkt het, Lunaland is een binnenspeeltuin voor jong én oud!

Feestjes

Je eigen Lunafeest!

lees meer

Ontbijt

En dan de speeltuin in!

lees meer

Lunaland MAXI

Van april t.e.m. september

lees meer

Reserveren

Whoehoe!

lees meer
   

Lunaland TV

In Lunaland zetten we volop in op ‘actief’ bezig zijn. Via onderstaande video krijg je alvast een korte rondleiding. Zo kan je op voorhand onze speeltuigen al ontdekken.

Sfeerbeelden